Volg ons ook via onze FB-pagina

BPA partners

klik op het logo voor de link naar onze partners hun website

     

       

Links

 

   

Een nieuw jaar betekent nieuwe activiteiten om de kalender mee te vullen!

Bij onze activiteiten zijn er een hele hoop nieuwe afspraken te vinden:

  • Het Hooggebergtecafé: een nieuw initiatief om mensen bij elkaar te brengen en ervaring uit te wisselen. Ben je op zoek naar klimpartners, of wil je graag kennismaken met andere bergsporters uit de club? Dan is het hooggebergtecafé iets voor jou. Details te vinden onder "Activiteiten" en CAFE HGB.
  • Een bivakworkshop: door ervaren bergwandelaar Frederico Penta, die graag zijn kennis met jou wil delen. Details te vinden onder "Activiteiten".

Ook de eerstvolgende clubavonden vind je terug op de website: Clubavonden 24/1 en 24/4, met als eerste afspraak een voorstelling door Mark Sebille over zijn recente boek "De speeltuin van de koningen". Zeker de moeite waard!

Tot slot staan er ook dit jaar weer een hele reeks dag- en conditiewandelingen op de agenda. Alle details kan je steeds vinden onder "Activiteiten" en Conditiewandelingen!

De volgende edities van onze opleidingen Outdoor sportklimmen (KVB 3) en Rotsklimmen Gevorderden (KVB 4) staan weer voor de deur! Details online & inschrijvingen geopend!

KVB 3 vind je onder "Opleidingen" --> "Sportklimmen (KVB1, 2 en 3)" --> "Outdoor sportklimmen (KVB 3)", of gewoon via bijgevoegde link.

KVB 4 vind je onder "Opleidingen" --> "Rotsklimmen gevorderden" --> "Module 1 KVB 4", of gewoon via bijgevoegde link.

 

In augustus 2020 nemen Gui Lemmens en Eddy Serneels je mee naar de Aiguilles Rouges, waar een van de mooiste panorama's van de Alpen te vinden is. Ter plaatse wordt er gefocust op alle technieken om je veilig in de bergen te verplaatsen. Periode: van zaterdag 8 augustus tot zaterdag 15 augustus.

Inschrijvingen zijn geopend, meer informatie kan je vinden onder Aiguilles Rouges.

Het derde luik in de "UK trilogie" van Gui is aangekondigd! Ditmaal neemt hij je mee naar Schotland, om aldaar de fantastische Schotse bergen te verkennen van vrijdagavond 29 mei t.e.m. zaterdagochtend 6 juni.

Alle info is te vinden onder "Bergwandelweek Schotland" onder de rubriek "Activiteiten", of eenvoudigweg via deze link. (Inschrijvingen starten op 14/10.)

Begin september liepen Lander Debrabandere en Bart Degroote een 5-tal dagen in de Pyreneeën. In totaal liepen ze ongeveer 200 km met 10.000 hm tussen Salardu en Fornells de la Muntagna. Een geweldige prestatie! Het was een prachtige ervaring met ups en downs, letterlijk en figuurlijk. Zoek je inspiratie voor een volgende uitstap of lees je graag wat meer over hun avonturen, een uitgebreid verslag vind je online.

 

Alle informatie over de volgende editie van onze cursus bergwandelen staat weer op de website!

Inschrijvingsformulier staat online.
Meer info: Cursus bergwandelen 2020

Weersverwachtingen Chaveehut

Kalender
  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

© 2019 BPA, website powered by Twizzit.com