Beste wandelaars,
 
Goed nieuws! Vanaf aanstaande zondag worden de wekelijkse wandelingen terug opgestart met inachtneming van de nodige veiligheidsvoorschriften.
De spits wordt afgebeten door Tom met een gevarieerde wandeling met een vleugje cultuur in Hoegaarden.
DW/9u/23 km
Vertrek: 09u00, Gemeenteplein, 3320 Hoegaarden aan de kiosk
Parking op het plein of in de omliggende straten
Wandelleider: Tom Lauwereins, 0495 58 44 48, tom@lauwereins.eu
Inschrijven verplicht via het formulier onder de activiteit in de kalender.
 
Volgende veiligheidsvoorschriften moeten gerespecteerd worden:
  • aangezien er met maximum 20 personen mag gewandeld worden (dit is 19 + de wandelleider die zal optreden als 'trainer' en Covid-19 verantwoordelijke), zal vooraf voor elke wandeling VERPLICHT moeten ingeschreven worden via de website.  Enkel volledig ingevulde inschrijvingsformulieren zullen aanvaard worden! De lijst wordt de dag voordien afgesloten en de wandelleider brengt deze mee tijdens de wandeling.  Deze zal ook gebruikt worden voor de contact tracing bij eventuele besmettingen. 
  • breng tijdens de wandeling STEEDS jullie lidkaart mee.
  • de afstand van 1,5 meter dient ten alle tijde gerespecteerd te worden; breng voor alle zekerheid ook altijd een mondmasker en handgel mee.
  • voor en na de training mag men niet in groepjes blijven hangen; breng een simpele picknick mee zodat deze binnen een normale tijdspanne kan genuttigd worden.
  • carpool is voorlopig niet toegestaan.
  • de wandelleider houdt toezicht op het naleven van de veiligheidsvoorschriften en heeft het laatste woord.
Uiteraard  rekenen wij op ieders verantwoordelijkheidsgevoel en hopen we op deze manier tegemoet te kunnen komen aan ieders verzuchting om terug in beperkte groep te kunnen wandelen.
 
Zorg voor jezelf én voor de anderen!