Hooggebergtecafé voor afgestudeerden HGB cursus

Je hebt de hooggebergte cursus gedaan en deelgenomen aan de hooggebergtestage. Je hebt al een eerste ervaring gehad met zelfstandig trekken in gletsjer- en rotsterrein.  Je wil leren van anderen die zelfstandig het alpien terrein verkennen. Je bent misschien op zoek naar teamgenoten om op alpiene tocht te gaan. Dan is het hooggebergtecafé iets voor jou!

We willen mensen in een informeel kader samenbrengen om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Er wordt geen les gegeven, we verwachten dat iedere deelnemer actief haar/zijn ervaringen, tips, verslagen, gemaakte fouten, vragen... deelt. Om zeker te zijn dat iedereen een inbreng heeft, verwachten we minimaal dat je de hooggebergtecursus beëindigd hebt. 

Daarnaast heb je aan de stage deelgenomen of ben je zelfstandig op tocht geweest in alpien (gletsjer/rotsen) terrein. Heb je (veel) meer ervaring en wil je graag je ervaring delen, dan ben je natuurlijk ook welkom.

We komen een eerste keer samen op 7 februari 2020 in café Vlug Vooruit (Merksem). We bespreken hoe je een zelfstandige tocht in het hooggebergte aanpakt. 

Interesse om mee te doen? Neem dan contact op met Dominique Suys: dominique.suys@gmail.com.

Tot dan!