Dit jaar nemen we voor de derde keer deel aan de warmathon in Antwerpen en dit op zaterdag 21 december.  Deze gaat zoals vorig jaar door op Linkeroever.

Bedoeling is om zoveel mogelijk rondjes te lopen of te wandelen voor het goede doel, ieder op zijn eigen tempo en naar eigen kunnen.

Het door BPA gekozen doel is:  Effen Weg VZW in Deerlijk.  Met Effen Weg organiseren wij jaarlijks +/- 180 begeleide wandeltochten voor mensen met chronische pijn of mensen in burnout, depressie... Mensen voor wie het reguliere wandelcircuit te moeilijk is want te lang, te snel ... Onze wandelingen worden door onze vrijwilligers begeleid en het aantal deelnemers is beperkt. Wij kiezen voor wandelen omdat het een laagdrempelige vorm van bewegen is. Buiten een paar goede schoenen heb je niet veel nodig. Onze tweede pijler is de natuur. Wij geloven sterk in de helende werking van de natuur op het welzijn van de mens. Onze wandelingen worden dan ook met zorg uitgestippeld en lopen zo veel mogelijk over onverhard terrein met onderweg voldoende rustpunten. Aan het einde van de wandeling kan wie dat wenst nog even blijven napraten op een terrasje ... informeel en gezellig. Zo geraken vele mensen uit hun sociaal isolement en ontstaan mooie vriendschappen. Meer info vindt je op www.effenweg.be

We spreken af vanaf 13.30u aan de bewaarplaats van de sporttassen om dan om 14.00u van start te gaan. Uiteraard kan, wie wil, op eigen houtje al vroeger starten. Nadien zoeken we nog ergens een plekje om samen iets te drinken.

Kostprijs: EUR 15, waarvan EUR 10 naar het gekozen doel gaat.

Enkele dagen voor het evenement krijgen jullie nog een mail met de praktische info.

Inschrijven:

  • Via onderstaand formulier in. Na inschrijving krijg je dan een email met de betalingsgegevens

 

én

  • Via de website dewarmsteweek.be . Geef eerst de keuze in van het goede doel in de zoekbalk.  Dit is dus Effen Weg VZW en klik vervolgens op ‘selecteer dit goede doel’.  Op de volgende pagina, geef je de groepscode in bij ‘aansluiten bij een bestaande groep’.  De groepscode is BERG14833.  Je wordt dan doorverwezen naar onze groep waar je je persoonlijke gegevens moet invullen.

 

Opgelet: indien je een extra donatie wenst te doen boven de EUR 15, gelieve deze dan samen met je betaling aan BPA over te maken.

De inschrijvingen sluiten af op 2 december om 23 uur! Wacht dus niet té lang met inschrijven.

Voor vragen kan je terecht op wandelingen@bpa.be


De wandelcoördinatie,
Christel Van de Velde