Vanaf volgende winter organiseren we los van onze wekelijkse wandelingen, extra winterwandelingen.

Vermits we niet vooraf kunnen inplannen of onze Ardennen onder een wit laagje sneeuw komen te liggen, missen we vaak de kans om in clubverband sneeuwschoenwandelingen of langlauftochten te organiseren.

Daarom hebben we het idee opgevat om voor de mensen die in deze activiteiten geïnteresseerd zijn, extra wandelingen te organiseren. Enkele wandelleiders zullen zich specifiek op dit soort activiteiten focussen en daar waar de mogelijkheden zich voor doen last minute een tocht organiseren.

Dit kunnen zowel dagtochten als weekends zijn, sneeuwschoen- of langlauftochten of wie weet wel een bivaktocht. Mogelijk kunnen de wandelingen ook in de week georganiseerd worden.

 

Om jullie hiervan op te hoogte te kunnen brengen, willen we, specifiek en uitsluitend voor deze activiteiten, een mailinglijst opstellen. U kan zich via onderstaand formulier daarvoor opgeven.

 

De organiserende wandelleider zal enkele dagen vooraf een bericht sturen aan alle mensen op de lijst. Op basis van de informatie over de activiteit kan u dan beslissen of u al of niet zal deelnemen. U houdt dan verder contact met de wandelleider voor praktische afspraken.

 

Wij hopen hiermee weer een mooie BPA-activiteit in het leven te kunnen roepen.