Op vraag van meerdere leden, oud-leden van onze club en sympathisanten, kan je “Light lid” worden van BPA.

Kostprijs:

Je betaalt 25 euro en dan ben je lid van BPA VZW, maar je bent niet aangesloten bij de federatie KBF en evenmin van ÖAV (Alpenverein Österrreich).

Wat krijg je hiervoor in de plaats:

• Als “light lid” van BPA kan je deelnemen aan alle niet-alpiene activiteiten van BPA, en je bent hiervoor verzekerd. Dit omvat bvb, alle wandelactiviteiten, de wekelijkse conditietraining, wandelweekends, clubavonden, workshops , enz..
• De dag- en halve dag wandelingen, alsook de wekelijkse conditietraining, zijn gratis voor deze leden. 
• Je kan aan de betalende (niet alpiene) activiteiten van BPA deelnemen (wandelweekends, workshops enz..) aan dezelfde voordelige prijsvoorwaarden die gelden voor BPA-leden.
• Je krijgt elk kwartaal het tijdschrift Horizon toegezonden.
• Je krijgt de digitale nieuwsbrieven en blijft dus steeds op de hoogte van onze activiteiten.

“Light-leden” zijn niet aangesloten bij KBF, zijn dus niet verzekerd voor alpiene activiteiten (klimmen, via ferrata enz..) en genieten niet van andere KBF voordelen. Ze hebben geen recht op gratis toegang tot de rotsen, en hebben evenmin recht op vermindering in de buitenlandse hutten of in de Chaveehut.

Voor wie:

Oudere leden die wensen deel te nemen aan (in hoofdzaak binnenlandse) BPA-clubactiviteiten, maar geen echte allesdekkende bergsportverzekering meer nodig hebben.
Partners van BPA/KBF -leden die regelmatig deelnemen aan wandelingen, maar verder geen alpiene activiteiten beoefenen en derhalve geen allesdekkende bergsportverzekering nodig hebben. Sympathisanten die onze club een warm hart toedragen en ons zo willen steunen.

Hoe wordt je BPA light-lid ?

Schrijf je in via onderstaand formulier. Je ontvangt dan automatisch een mailtje met de nodige info ivm de betaling. Je bent dan lid van onze club vanaf de datum van betaling van het lidgeld tot 31 december 2020.

We hopen dat veel mensen, zowel huidige leden als nieuwe sympathisanten zullen gebruik maken van deze mogelijkheid. Mochten er vragen zijn in dit verband, stuur dan een mail naar: admin@bpa.be.